Skrivepraksis : Skriv din bog

Har du problemer med at komme i gang med den bog, du længe har tænkt du vil skrive, er du gået i stå eller har du svært ved at finde tiden til et?

 

Så begynd at gå til skrivning. Her kan du få hjælp til at komme i gang, holde skrivningen i live og ikke mindst have en oase hvor du kan skrive uden at dagligdagens gøremål kommer i vejen.

 

Vi mødes hver anden uge og skriver i tre timer, undervejs er der kaffe, te og kage. Vi starter ud med et kort oplæg og så går vi ellers i gang med at skrive.

 

Forfatter, redaktør og skrivelærer Joachim Lykke, vil være til rådighed til at give feedback på tekst, sparre omkring dit manus og dets udvikling og give gode råd og vejledning omkring skrivepraksisser, også de meget konkrete.

 

På disse aftener vil du både få tid til at skrive og værktøj til at finde mere tid i din hver dag. Du vil få en række teknikker og værktøj du kan bruge, når du føler dig blokeret eller bare uinspireret, og du vil få styr på de praktiske ting omkring din skrivning, så du kan fokusere på at skrive gode og vilde tekster.

 

Du vil få professionel feedback fra en erfaren redaktør, inspiration til at komme videre og ikke mindst et fælleskab med andre skrivende.

 

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information så ring til os på 53369911 eller send en mail til info@byenshojskole.dk

Underviser: Joachim Lykke

 

Joachim har modtaget legater fra Statens Kunstfond og har erfaring både redaktør, forfatter og underviser.

 

 

Kursusdatoer:

 

Onsdage kl. 18.30-21.30

I alt 8 gange

 

24/10 - 7/11 - 21/11 - 5/12 - 19/12 -

9/1 - 23 /1 - 6/2

 

 

Hold nr. : 18-09-01

Antal lektioner: 28

 

Pris: kr. 1.250

 

Pensionister, efterlønnere og studerende: kr. 1.166