LEGO byggeværksted

Find din indre skaber, createur, og ikke mindst legebarn frem - sammen med dit barn eller barnebarn til LEGO byggeværksted.

Byg i fællesskab!

Skab historier i fællesskab!

Bliv udfordret i fællesskab!

Dyrk og nyd fællesskabet, legen, samværet, nærværet og lad kreativiteten udfolde sig, når I sammen skaber nye universer.

Hanne fra “Hannes klodseri” medbringer tusindevis af LEGO klodser, hjælper, guider og inspirerer til LEGO byggeri uden byggevejledning.

For voksne og deres børn eller børnebørn på 6-11 år.

Medbring indesko og evt. en snack.

Underviser: Hanne Jørgensen

Hanne Jørgensen har en baggrund som bl.a. bassist i et band i USA, lærer i Danmark og facilitator i legende læring med brug af LEGO klodsen rundt om i verden, bl.a. Indien, Ukraine, Libanon, Syrien og Kina.

Hun underviser i yoga, “Familieflyvning”, afholder LEGO byggeværksteder og tilbyder som noget helt nyt Morgendans på Byens Højskole. Kom og vær med!

Billederne er taget af Vibeke B. Lassen

Den 12. februar

Klokken 10.00-13.00

Deltagelsespris:

kr. 149 for 1 voksen og 1 barn

Pensionister, efterlønnere og studerende: kr. 138

Ekstra børn (ledsaget af en voksen) kr. 50 pr. barn.

Hold nr. : 19-10-01