Kursusdatoer:


Hold 1:

Onsdage: KL. 17.00 - 20.45


d. 6. marts

d. 13. marts

d. 20 marts.

d. 27 marts.


Hold nr. : 19-27-01

Antal lektioner: 16


Pris: kr. 995 inkl. råvarer.

Pensionister, efterlønnere og studerende: kr. 947



Hold 2:

Onsdage: KL. 17.00 - 20.45


d. 3. april

d. 10. april

d. 24. april

d. 1. maj


Hold nr. : 19-27-02

Antal lektioner: 16


Pris: kr. 995 inkl. råvarer.

Pensionister, efterlønnere og studerende: kr. 947

Kursussted:

Byens Højskole

Køkkenet

Kongensgade 66-68, 1. sal

5000 Odense C

Kurset er til dig, der gerne vil lære at lave lækker lokal og bæredygtigt mad af økologiske råverer.


Under kurset lærer du forskellige madlavningsteknikker, med fokus på at det skal være nemt og simpelt at lave. Du lærer både at lave vegetarisk mad, bage sunde boller og brød, samt at bage kage med frugt og grøntsager.


Der vil under kurset være rig mulighed for dig at have indflydelse på den type mad du gerne vil lære at lave, og vi vælger i fællesskab retter fra gang til gang.


Vi slutter naturligvis af med at spise et smagfuldt måltid sammen i slutningen af hver undervisningsgang.


Alle er velkomne til at deltage, og kurset kræver ikke specielle madlavningsfærdigheder.


Har du spørgsmål eller brug for yderligere information så ring til os på 53369911 eller send en mail til info@byenshojskole.dk

Underviser: Ulla Elise Hermansen


Oprindelig Odenseaner men nu efter mange spændende omveje, økologisk bondekone på NV Fyn. - Med grøntsager, frugt, jordbær, vin, kyllinger og kødkvæg i have og på markerne. Jeg har siden min tid som" ung pige i huset" på en stor gård elsket at lave mad. Både til over 40 mennesker på daglig basis i mit gamle bofællesskab, til mange exotiske retter efter min mand og mine mange lange rejser. Jeg elsker både traditionel mad, gerne med et twist, men også især let mad med mange, gerne danske råvarer- også kød og rigtig gerne skaldyr og fisk .Mad skal helst være sund og nærende uden at være fanatisk. Jeg samler gerne vilde planter og deres frugter i naturen til suppelment. Jeg har undervist i madlavning og grundlæggende ernæring på teknisk skole i Kolding samt primitiv madlavning i Jernalderlandsbyen. Været gæstekok på spisehus i Haderslev og ellers lavet mad til vores bondegårdsferiegæster.


Bæredygtig madlavning