Familieflyvning, yoga og leg

”Familieflyvning”, er et begreb, der dækker over sjove, lyst- og sansebetonede øvelser, bevægelser og lege, hvor vi balancerer, bryder, “flyver”, strækker os, “kravleløber”, tumler og finder stilhed sammen. Vi bruger elementer fra yogaen i form af forskellige stillinger og dejlige afspændende øvelser til afslutning.

Legen er essentiel for at styrke motorikken, balanceevnen og samværet mellem barnet og dets voksne, der deltager sammen. Der er fokus på trygt fysisk samvær samt at gøre leg og bevægelse til en integreret del af familien.

Arrangementet er en god måde at skabe nærver mellem barn og voksen. Begrænsede pladser, så skynd dig at tilmelde jer.

Hvem kan deltage? Arrangementet er for børn på 6-10 år og deres voksne. Ét barn og én voksen pr. tilmelding.

Medbring: Behageligt løst eller strækbart tøj, strømper eller bare tæer samt en yogamåtte eller lignende underlag (vigtigt!!) og gerne en snack og vandflaske.

Kursusdato:

Tirsdag d. 12. februar

kl. 14.00-15.30

Hold nr. : 19-12-01

Pris: kr. 95 (Prisen er for 1 barn og 1 voksen)

Underviser: Hanne Jørgensen

Hanne Jørgensen har en baggrund som bl.a. bassist i et band i USA, lærer i Danmark og facilitator i legende læring med brug af LEGO klodsen rundt om i verden, bl.a. Indien, Ukraine, Libanon, Syrien og Kina.

Hun underviser i yoga, “Familieflyvning”, afholder LEGO byggeværksteder og tilbyder som noget helt nyt Morgendans på Byens Højskole. Kom og vær med!