Stenmaleri

"Kunsten at male på sten"

Naturens materiale vinder mere og mere ind, og mange er rigtig glade for at male på sten. At male på sten kan være en næsten meditativ oplevelse, når du har sat dig tilrette, glemmer du tid og sted.

På ”Kunsten at male på sten” kan du eksperimentere både med kombinationen af de grafiske mønstre, skrifter og stenenes forskellige teksturer. Mangler du en idé til, hvad du kan lave med dine børn/børnebørn eller samles omkring en aktivitet med veninderne, så er kurset her en oplagt mulighed. At male på glatte rulle-sten med en speciel sort tusch giver en helt unik udtryksform med klare afgrænsede streger. Vi arbejder både med enkle mønstre og med skrift.  Som afslutning lakeres stenen, så den er vejrbestandig og kan således pynte både ude som inde.

Alle kan deltage, du behøver ikke at have særlige evner for at tegne. Og denne hobby er nem at gå til – tushpenne, sten, lak …. Og så er du i gang…

Kursus for såvel voksne som børn fra 12 år. Måske er det en ny hobby, som familien fremover kan samles om.

Medbring gerne sten, du vil male på.

Materialepris på dagen er 195 kr. I prisen indgår tusch-penne, lak og sten, som købes af underviser Gitte Elbæk.
Afregnes direkte med underviser.

Tuscher og sten får deltager med hjem.

Med

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information så ring til os på 53545770 eller send en mail til info@byenshojskole.dk

Søndag den 3. november  kl. 11.00-14.00

Antal lektioner: 3,5

Hold nr. : 19-34-02

Pris: kr. 175 inkl. kaffe/te og kage/frugt

Pensionister, efterlønnere og studerende: 165

Underviser: Gitte Elbæk

Jeg er uddannet håndarbejdslærer fra Kerteminde. Har været efterskolelærer siden 1983, hvor jeg underviser i dansk, tysk og kreative fag.

Jeg har malet på sten i mange år. Jeg startede i 2009, og jeg har i mellemtiden malet mange sten. Enten skriver jeg på dem eller maler nogle enkle motiver. Stenenes facon er også med til at be-stemme, hvad jeg vil kreere. Fugle, fisk, sjove eller alvorlige sentenser eller en blanding af billeder og tekst. Det kan også være navneskilte, vigtige ord, der har bestemt betydning for en person, man gerne vil give noget unikt, eller måske skal familiens bedste pandekageopskrift foreviges, så frem-gangsmåden er lige ved hånden. Når arbejdet er færdigt, og stenen har fået det kunstneriske udtryk, som jeg synes jeg den får den helt perfekte finish ved at blive lakeret.