Morgendans

Vær med til Morgendans! Iført morgenhår og bare tæer. Vi danser og bevæger os sammen og alligevel hver for sig. Morgendans kræver ikke en partner. Alle kan deltage. Danseerfaring er ikke nødvendig. Blot glæden ved at bevæge sig til lækker rytmisk musik.

Deltagerne guides gennem en lille opvarmning og "tuning in" på kroppen, små cues gives til musikken undervejs, og til sidst slutter vi af med en guidet "nedkøling" eller afspænding.

Der er ingen koreografi. Morgendans drejer sig om fri bevægelse, at slippe tøjlerne (hvis du vil) og sætte kroppen fri. "Dans, som om ingen ser dig eller dans, som om hele verden ser dig!"

Kom alene, med en ven, din bedste eller far. Vi håber at se alle aldersgrupper til Morgendans. Minimumsalderen er dog 18 år.


Der er gode muligheder for at få sved på panden, så medbring en vandflaske og evt. en ekstra bluse. Kom iført behageligt, evt. løstsiddende tøj, strømpefødder/sokker eller bare tæer. Ørepropper er ikke nødvendige.
Underviser: Hanne Jørgensen


Hanne Jørgensen har en baggrund som bl.a. bassist i et band i USA, lærer i Danmark og facilitator i legende læring med brug af LEGO klodsen rundt om i verden, bl.a. Indien, Ukraine, Libanon, Syrien og Kina.


Hun underviser i yoga, “Familieflyvning”, afholder LEGO byggeværksteder og tilbyder som noget helt nyt Morgendans på Byens Højskole. Kom og vær med!

Kursusdatoer:


Den første fredag i hver måned


Klokken 7.30-8.30


d. 1. februar

d. 1. marts

d. 5. april

d. 3. maj


Kr. 50 pr. gang


Pris for tilmelding til alle 4 gange er 175 kroner

Hold nr. : 19-11-01Kursussted:

Byens Højskole

Kongensgade 66-68, 1. sal

5000 Odense C

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information så ring til os på 53369911 eller send en mail til info@byenshojskole.dk