Madlavningsæstetik,

Sæson og Bæredygtighed

Siger man bæredygtighed i køkkenet har man allerede sagt sæsonkøkken. Vi skylder os selv, fremtidige generationer og planeten at tænke over vores daglige forbrug. Derfor bør vi spise mere økologisk og bruge lokale råvarer efter sæson. Og vi skal helt bestemt begrænse vores kødforbrug.

 

Lyder det som en stor mundfuld? Det bliver en stor mundfuld af lækkerier som skal på tallerkenerne når vi skal tilberede, anrette og spise farverige rødder og svampe i efteråret. Om vinteren skal vi åbne lågerne i konserveringsskabet og spise fisk og vildt. Alt sammen tilberedes fra bunden og serveres med finesse, så naboer og Instagram-følgere kan savle af misundelse.

Du får vagt din appetit for det bæredygtige sæsonkøkken. Kreativitet og originalitet bliver centralt ligesom det æstetiske giver dig lyst og mod på mere.

Betaling for råvarer cirka kr. 80 pr. kursusgang, der afregnes direkte med underviser.

 

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information så ring til os på 53369911 eller send en mail til info@byenshojskole.dk

Kursusdatoer:

 

Mandage:

 

8/10 - 22/10 - 5/11 -

19/11 - 3/12 - 17/12

 

kl. 17.00 - 21.00

 

Kursussted:

Byens Højskole

Køkkenet

Kongensgade 66-68, 1. sal

5000 Odense C

Hold nr. : 18-25-01

Antal lektioner: 24

 

Pris: kr. 950

 

Pensionister, efterlønnere og studerende: kr. 878

 

Underviser: Frederik Pépin

 

Frederik er opvokset et sted mellem Frankrig og Danmark, mellem frikadeller og østers. Han bor nu i København og har før boet i Paris og i Odense.

 

Han går passioneret op i sæsonkøkkenet og elsker at få mad til at indbydende ud, også når han ikke skal have dronningen på besøg. Frederiks køkken er en blanding af Middelhavet og fransk gastronomi, og han er meget inspireret af de danske pionerer Claus Meyer og René Redzepi.

Foto:Line Lund Hebbelstrup