Vores fynske baghave

For dig, der gerne vil inspireres til et sundt og økologisk hverdagskøkken.

Med udgangspunkt i sæsonens råvarer skal vi skabe, genskabe og fortolke retter og måltider, som er nemme og sunde, men ikke sprænger dit ugentlige madbudget. Vi skal lære at tilegne os vores nordiske køkken, så vi kan være lige så stolte af hverdagens køkkenhelte, som italienerne er af deres mamma’er.

Vil du gerne vænne dig til at spise mindre kød, men uden at udelukke det totalt? Vores menu bliver hovedsagligt grøn, men den må gerne indeholde kød, blot i mindre mængder end vi som regel er vant til.

Du får mulighed for at udfolde dig kreativt og eksperimenterende. Og du får samtidig råd og inspiration til at afprøve nye teknikker og ingredienser, som kan gøre din madlavning i hverdagen mere overskuelig.

Madlavning i praksis bliver gennemgående hver gang. Lige som vi også slutter af med at nyde måltidet i fællesskab.

Mandage:

18. marts

25. marts

kl. 17.00 - 20.45

Køkkenet

Hold nr. : 19-16-01

Antal lektioner: 16

Pris: kr. 1.050 inkl. råvarer.

Pensionister, efterlønnere og studerende: kr. 1.002

Underviser: Frederik Pépin

Jeg er autodidakt kok, og siden jeg var helt lille er jeg gået passioneret op i madlavning. Køkkenet var omdrejningspunktet i mit barndomshjem, hvor jeg er vokset op med en fransk far og en dansk mor. Jeg elsker at blande det nordiske køkken med det sydeuropæiske og fransk gastronomi.

Jeg kommer fra Odense, men bor i København og er til dagligt at finde i Torvehallernes franske delikatesseforretning. Jeg har tidligere undervist børn i madlavning, og jeg elsker at sprede nysgerrighed og glæde omkring råvarerne og kreativiteten i et køkken.