Plantebaseret madlavning

Plantebaseret julemad - et inspirationskursus

Dette kursus er for dig, der....


- gerne vil have inspiration til at gøre julen lidt mere plantebaseret

. gerne vil inspireres til at leve mere grønt, sundt og med omtanke for miljøet


På dette kursus i plantebaseret madlavning præsenteres du for en vegansk kostpyramide og får viden om protein-komplementering og de forskellige planters proteinindhold, så du på en kost bestående udelukkende af planter, kan få proteiner nok.


Du får viden om, hvorfor vitaminerne D og B12 er essentielle for veganere, og vi taler om særlige hensyn til børn og småtspisende, hvis det er relevant for målgruppen.


På begge kursusdage tilbereder vi i fællesskab den lækreste mad alt imens vi snakker, smager og hygger. Vi slutter hver kursusgang af med at spise vores kreationer sammen.


Første kursusdag: Vi bager lækkert brød og laver spændende pålæg med tilbehør, dækker et flot julefrokostbord med noget for enhver smag. Hvad vi fremstiller denne dag er også oplaget ideer til madpakker.


Anden kursusdag: Vi tager forskud på juleaften og prøver en plantebaseret menu af. Vi afslutter med hyggelig julemiddag.


Du får opskrifterne på den mad, vi har fremstillet, så du kan gå direkte hjem og lave miljørigtig plantemad. Tæt på 100% af de anvendte ingredienser vil være økologiske - i bæredygtighedens navn. 


Har du behov for at kunne lave glutenfri mad, kan det indgå i kurset. Oplys venligst dette ved tilmelding.


Plantebaseret julemad - et inspirationskursus er koncenteret inspiration, opskrifter, hygge og lækker grøn julemad.

vegansk julemiddag
Close-up of female staff holding basket of vegetables in organic secti

Kursusdatoer:






Lørdage

16. november

7. december


kl. 11.00 - 14.00


Hold nr. : 19-36-01

Antal lektioner: 8


Pris: kr. 695 inkl. råvarer.


Pensionister, efterlønnere og studerende: kr. 671

Kursussted:

Byens Højskole

Køkkenet

Kongensgade 66-68, 1. sal

5000 Odense C

Underviser: Jette Boye Petersen


Jeg har været vegetar gennem mange år. I sommeren 2017 tog jeg skridtet fuldt ud og spiser nu vegansk. Jeg har hygiejnebevis, er uddannet cand.mag. og har arbejdet med udviklingsprocesser gennem flere år. Jeg og min mand har i alt fem børn, og i min fritid er jeg koordinator for Hørning Madklub.


Mine værdier omhandler læring, udvikling og bæredygtighed.


Læs mere om mig på jetteboye.dk       

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information så ring til os på 53545770 eller send en mail til info@byenshojskole.dk