Har du lyst til at være med til at skabe nye muligheder og perspektiver og hvor bæredygtige fællesskaber, mad- og livsglæde er noget vi gør sammen.

Byens Højskole i Odense

søger praktikant

Byens Højskole ønsker at sætte scenen til bæredygtige mad- og måltidsfællesskaber – og derfor vil vi gerne invitere dig med omkring bordet. Byens Højskole er opstået fordi vi ikke kan lade være og fordi vi tror på, at vi sammen kan gøre en forskel. Det starter med os selv hver især og derfor har vi i Byens Højskolefokus på at oplyse, undervise i og debattere bæredygtighed i maden, måltidet og fællesskabet, livet. Vi arbejder socialøkonomisk og bæredygtigt - og tilbydre både korte kurser og arrangementer og på sigt længere kursusforløb. Alle er inviteret med: børn, unge, voksne, ældre.

Hvad kan du byde ind med?

Vi søger lige nu praktikant/studerende, der har lyst til at være en del af Byens Højskoles start-up-rejse og proces. Du har lyst til at være med som studerende, frivillig eller i virksomhedspraktik.

Vi vil mægtig gerne høre fra dig, der:

* søger en praktikplads i forbindelse med dit studie (bachelor, kandidat, master)

* vil bruge din kompetencer bredt (administration, projektudvikling, fundraising, SoMe, Web, praktisk)

* vil være med til at forme Byens Højskole og tage aktivt del i højskolens liv

* er ansvars- og omsorgsfuld

* udstråler glæde og engagement

Du får:

* mulighed for at sætte dit tydelige præg på Byens Højskoles udvikling

* sat dine kompetencer i spil bredt og med faglig sparring

* indsigt og erfaring i start-up, projektledelse og udvikling

* mulighed for projektudarbejdelse / dataindsamling til studie

Vil du vide mere?

Du er meget velkommen til at kontakte Claus Brandstrup, forstander,

på tlf. 53369911 eller på mail: forstander@byenshojskole.dk .

Du kan læse om formål, vedtægter mv her.

Sådan søger du

Vi modtager gerne din ansøgning pr. mail til info@byenshojskole.dk. Vedlæg dit CV.

Send din ansøgning senest den 7. januar 2019 og meget gerne før.

Vi holder samtaler efterhånden som relevante ansøgere melder sig.

Vi glæder os til at høre fra dig.