Møde for nye og nuværende frivillige

25. februar kl. 19.00 i Byens Højskole

 

Byens Højskole er et hus, der er bygget af fællesskaber.

 

Frivilligfælleskabet er allerede godt i gang med at blive bygget op og vi har en god flok frivillige, som gør det muligt at der sker en masse spændende ting i højskolen. Vi laver allerede fællesspisninger hver tirsdag og sørger for kaffe/te og kage m.m til arrangementer.

 

Om du som frivillig kan bidrage meget eller lidt er ikke så væsentligt. Det vigtige er at du har lyst til at være en del af fællesskabet og være med til at skabe rammerne for de gode aktiviteter, der er i højskolen.

Højskolen er i en rivende udvikling og vi har store drømme om et hus der hver dag summer af liv, gode samtaler og en masse spændende fællesskaber på kryds og tværs. Det kan kun ske hvis frivilligfællesskabet vi bygger op fungerer.

Derfor har vi brug for jer.

 

På mødet vil vi nemlig gerne snakke med jer om hvad der gør det spændende at være frivillig i højskolen, hvad der er vigtigt for at fællesskabet trives, hvilke ‘reglerʼ der giver mening at have og hvordan vi som frivillige kan understøtte den udvikling højskolen er i.

Vi glæder os til en dejlig aften med gode samtaler om frivilligfællesskabet i Byens Højskole.

 

Af hensyn til kaffe, te og kage må du gerne sende os en mail om at du deltager. Det gør du til Marianne på marianne@byenshojskole.dk . Tak.

 

Vi ses!

 

Glade hilsner,

Trine (frivilligkoordinator)

Claus (forstander)

 

Undervisere til Byens Højskole

 

I Byens Højskole søger vi dygtige fagfolk, der er passionerede entusiaster og som brænder for at formidle deres håndværk og fag.

 

Vi er hele tiden på udkig efter nye muligheder og samarbejdspartnere - og derfor hører vi meget gerne fra dig, der:

 

* har idéer til kurser og arrangementer, hvor du ser dig selv om underviser

* brænder for at formidle og formår at omsætte din viden, så alle deltagere får mulighed for at blive dygtigere

* har solid viden om bæredygtighed og som ved at bæredygtighed er ikke noget vi kan tale os til: det afhænger af handlingerne

* vil være med til at forme Byens Højskole og tage aktivt del i højskolens liv

* er ansvars- og omsorgsfuld

* udstråler glæde og engagement

 

Du får en enestående mulighed for at være med at til skabe en bæredygtig højskole i Odense med høj grad af mad- og livsglæde.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send en mail til info@byenshojskole.dk.

 

Du er også velkommen til at kontakte forstander Claus Brandstrup på telefon 53369911 eller mail forstander@byenshojskole.dk for en snak om muligheder.

 

Mister vi fællesskabet, mister vi os selv….

...så kom og deltag, lidt eller meget, i Byens Højskoles fællesskab. Vi har brug for frivillige.

Fællesskab kan være en samling af mennesker, som bindes sammen af noget de har til fælles, hvilket vil sige noget de oplever sammen, udveksler synspunkter eller deler en interesse med hinanden.

 

Byens Højskole rummer et hav af aktiviteter og som frivillig kan du bidrage til fællesskabet på mange forskellige måder.

 

Vi har brug for frivillige til at hjælpe med at afvikle arrangementer - ved at stille borde op, lave kaffe og te, hjælpe til undervejs og med oprydning.

 

Til fællesspisning hver tirsdag er der brug for frivillige på madholdet, som laver dagens menu, rydder op i køkkenet og tager opvasken.

 

Vi drømmer om at have flere fællesspisninger end en gang om ugen.

 

Hen ad vejen kan der opstå mindre ad hoc opgaver - det kan være praktiske opgaver med indretning og udvikling af højskolens lokaler, køre donerede ting til højskolen eller med reparation af indleverede ting.

 

Som frivillig kan du også deltage i at udvikle aktiviteter i højskolen og har du en tovholder i maven er der også mulighed for at stå for en aktivitet, et madhold eller lignende.

 

Du bestemmer selv hvor meget du har lyst til at bidrage med. Der er plads til dig i fællesskabet om du har lyst til rigtig meget eller kun lidt engang imellem.

 

Hvis du har lyst til at være en del af det gode frivilligfællesskab i Byens Højskole kan du skrive til højskolens frivilligkoordinator Trine på trine@byenshojskole.dk, så kommer du hurtigt godt i gang.

 

Vi glæder os til at gøre højskole sammen med dig.