Vi spiser sammen

Hver tirsdag dækker vi op i spisesalen til langbordsmiddag.

Her byder vi på et godt måltid mad lavet af frivillige - og naturligvis med høj grad af økologiske, sæsonbestemte og lokale råvarer. Måltidet består af en hovedret: kød/fisk/fjerkræ med tilbehør a la salater, ris/kartofler/pasta, godt brød m.m.

Hvis du er vegetar eller veganer, er der også tænkt på det (det oplyser du i bestillingen).

Prisen er 75 kr. pr. voksen og 40 kr. for børn 3-12 år. Børn under 3 år spiser gratis med.

Vi vil gerne undgå madspild og også være sikker på, at der er mad nok til alle. Derfor skal du bestille din madbillet på nedenstående links.

Sidste frist for bestilling af madbillet er mandag kl. 10.

Der er mulighed for at købe drikkevarer.

Når vi er færdige med at spise, rydder vi af bordene i fællesskab - og gør klar til sangaften, hvor du er meget velkommen til at deltage (det håber vi, at du har lyst til).

Til sangaften har du mulighed for at købe drikkevarer og sødt til kaffen.

Der er plads til 80 gæster pr. langbordsmiddag.

Klokken ringer præcis kl. 18, hvor vi præsenterer maden og siger værs'go!

Langbordsmiddag / fællesspisning er et tilbud til medlemmer af Byens Højskole. Hvis ikke du allerede er medlem, kan du meget nemt blive det. Det koster 100 kr. pr. kalenderår. Udover mulighed for at deltage i fællesspisninger og andre arrangementer, får du med dit medlemsskab også demokratisk indflydelse, mulighed for nyhedsbrev og bidrager til Byens Højskoles drift.

Du kan melde dig ind her: Bliv medlem af Byens Højskole

Har du lyst til at være

med på madholdet?

Vi søger frivillige til at deltage i madlavning til fællesmiddage.

Du bidrager med det, du kan - de dage, du kan.

Du bliver en del af et glad og entusiatisk madhold, der laver mad og hygger samtidig.

Og så spiser du naturligvis gratis med, hvis du har været med til at lave maden.

Skriv en mail til frivillig koordinator Krista på

krista.madsen2@gmail.com

Ses vi på madholdet?