Bog & Snak

Byens Højskoles læseklub

Bogklubben Læs & Snak mødes følgende torsdage kl. 19-21. Du er velkommen til at være med alle gange eller nogle af dem, det er op til dig.

 

22. november 2018

20. december 2018

31. januar 2019

 

 

Lokation:

Byens Højskole

Kongensgade 66-68, 1.sal

5000 Odense C

 

 

Du må gerne melde dig til så vi ved, hvor mange vi bliver og skal lave kaffe/te til. Klik på knappen herunder

 

Nu starter Byens Højskoles læsefælleskab.

 

Vi mødes cirka én gang om måneden og snakker om en aktuel bog.

 

Du kan være med uanset om du har fået læst hele bogen eller kun noget af den, uanset om du kan lide den eller hader den. Der er rum til det hele.

 

Vi læser lidt op af bogen fra steder vi særligt har bidt mærke i, og så har vi en samtale om bogen, som alle kan være med til uanset baggrund.

 

Aftenen arrangeres af forfatter Joachim Lykke, der vil sætte gang i samtalen. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer og lidt sødt dertil.

 

Næste gang bliver torsdag den22. november

klokken 19-21 i Byens Højskoles lokaler, hvor vi læser "Hungerhjerte" af Karen Fastrup.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Truede hun sin kæreste med en køkkenkniv? Hun kan ikke huske det, kun at nogen råbte, hun var fucking sindssyg.

 

Det er nat, og hun sidder på den psykiatriske akutmodtagelse i Ballerup. Hun har gået rundt ude på parkeringspladsen uden tøj på for at lede efter sin kæreste.

 

For få dage siden var hun en kvinde med en mand i et rækkehus nord for København. For længe siden var hun et barn i en indviklet familie. Nu er hun ikke længere i sin egen krop. Hungerhjerte er en autofiktiv roman om angst, kærlighed, sex og terapi. En kvindelig forfatter er flyttet hjem til Danmark efter at have boet nogle år i Tanzania. Hun er del af et københavnsk kulturmiljø, og hun forelsker sig begærligt i en musiker, som hun flytter ind hos sammen med sin voksne datter. Men umærkeligt svinder lyset omkring hende, om natten vågner hun med et sæt. Hun ved godt, hvordan ordentlige mennesker opfører sig.

 

De er afdæmpede og rummelige. Men inde i hendes hoved traver et vilddyr rundt under en udspændt hinde.