Forårshumør:

Kursus i blomsterbinding

Kan du godt lide at være kreativ og bruge haven og naturens materialer og selv lave forskellige smukke arrangementer til dit hjem? Så kom med til kurset Forårshumør.


Søndag d. 7. april, kan du opleve glæden ved at arbejde med årstidens blomster fra Cottagehaven. På dette kursus vil du kunne lære teknikken i at binde en forårskrans, der passer ind i dit hjem.  Kom og lad dig inspirere til at bruge årstidens materialer på bæredygtig vis til smukke ting til dig selv

   

Kransen her er fra det meget tidlige forår og kun til inspiration. I april er der andre muligheder. Vi vil bruge de materialer årstiden byder på med bæredygtigheden for øje. 

Du lærer noget om forberedelse af blomster og grønt til at bruge i arrangementet og om hvordan blomsternes farver og struktur påvirker det færdige resultat. Husk selv en god beskærersaks og et fad efter eget ønske til din krans.

   

Søndag d. 28. april, har du mulighed for at lære at binde en smuk forårsbuket og lave en lille dekoration i en lille yndlingsskål/ et arvestykke efter dit eget valg, men uden brug af oasis, - der egentligt er et plastisk materiale.  Beholderen skal helst have krukkeform som en urtepotteskjuler eller lignende. Husk selv en god beskærersaks.

Du får inspiration til sammensætning af blomsterne og lærer om teknikken i at binde en rundbunden buket.

Undervejs vil vi arbejde med at bruge farver og strukturer i blomsterne til at skabe en harmonisk helhed, hvor hver enkelt blomst kommer til sin ret.


Praktisk info: Det er både muligt at tilmelde sig begge dage, eller blot en enkelt dag. Pris per gang er 495 kroner, hvilket inkluderer alle materialer. Der vil være mulighed for at købe kaffe, te og vand i løbet af dagen.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information så ring til os på 53369911 eller send en mail til info@byenshojskole.dk

Kursusdatoer:


Søndage den 7. og 28. april


kl. 10.00-13.00


Kursussted:

Byens Højskole

Kongensgade 66-68, 1. sal

5000 Odense C


Hold nr. : 19-25-01 (7. april)

Hold nr. : 19-25-02 (28. april)


Pris: kr. 495 inkl. materialer for 1 dag


Pensionister, efterlønnere og studerende: kr. 483Underviser: Anne Marie Dupont


Jeg hedder AnneMarie Dupont og har oprindeligt en uddannelse i Blomsterbinding., og blev sidenhen også sygeplejerske. Jeg har ind imellem haft kurser på Aftenskole i Blomsterbinding. Jeg elsker at bruge de ting der vokser i haven og naturen og har i 2018 startet Blomsterbutikken, Cottagehaven med egen bæredygtige produktion af blomster og tilhørende kursusvirksomhed. Det hele foregår på vores gård midt imellem Odense og Nyborg,  hvor jeg har boet sammen med min mand og 4 børn i mange år.