Børnenes Julebag

Er du mellem 6-11 år og elsker du at hjælpe til i køkkenet når der skal bages? Og kan du samtidig godt lide jul? Så kom til børnenes julebag!

Vi bruger en eftermiddag i køkkenet, hvor vi både skal bage pebernødder og lave kagefigurer i julens mange motiver. De flotte kagefigurer dekorerer vi med glasur og krymmel i julens farver. Alt hvad vi bager er naturligvis økologisk.

Alle de flotte julekager du bager, får du selvfølgelig med hjem, så du kan imponere dine søskende, forældre og bedsteforældre.

Mød op med dit bedste bagehumør og lad os sammen skabe en hyggelig eftermiddag i julens tegn!

Tager du dine forældre med, er der mulighed for at nyde en kop kaffe eller te i spisesalen.

Lokation:

Kongensgade 66-68, 1.sal

Torsdag den 29. november kl. 16-19

Prisen for at deltage i dette hyggelige julearrangement er kun 95 kr. Betalingen foregår ved ankomst.

Tilmelding:

Send en mail til Katrine: katrine@byenshojskole.dk

Der er 16 pladser på kurset.